تهیه املت ایتالیایی یا فریتاتا به روش رستورانی

تهیه املت ایتالیایی یا فریتاتا به روش رستورانی

This post is also available in: فارسی

کسانی که به آشپزی علاقه مند هستند. هر روز به دنبال غذاهایی جدید و به روز هستند. وآشپزهای حرفه ای حتی برای یادگیری و تست غذاهای مختلف به کشور های دیگر سفر میکنند. بهترین رستوران در رشت همراه باشید. تا طرز تهیه املت ایتالیایی یا فریتاتا به روش رستورانی را آموزش دهد.

مواد لازم برای تهیه املت ایتالیایی یا فریتاتا

فریتاتا یک وعده صبحانه و شام یا میان وعده محسوب میشود. موادی که برای تهیه این املت میتوانید استفاده کنید. بسیار متنوع است. هیچ محدودیتی در مواد مصرفی در این املت نیست. بهترین رستوران در رشت بیان میکند. که از جمله فریتاتا های معروف میتوان به فریتاتای اسفناج ، فریتاتای سیب زمینی و فریتاتای سبزیجات ( مخصوص گیاه خواران) اشاره کرد. در واقع شما با هر مواد غذایی که در دست دارید میتوانید این املت را درست کنید. اما موادی که اصولا در این املت استفاده میشود به شرح زیر است:
سینه مرغ، روغن، قارچ، سیب زمینی، گوجه، پیاز درشت، تخم مرغ، ذرت، نمک و ادویه دلخواه ( فلفل، زردچوبه، آویشن)، پنیر پیتزا

طرز تهیه

در اولین مرحله باید مرغ را بپزیم. و بعد مرغ پخته شده را تکه تکه کنید. در مرحله بعد سیب زمینی هارا نگینی خرد کنید و آن ها را سرخ کنید. سیب زمینی هارا از تابه خارج کنید و در همان تابه پیاز ها را سرخ میکنیم تا طلایی شوند. در نهایت به پیاز قارچ را اضافه کنید. برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ به آن کمی آب لیمو اضافه کنید. در این مرحله باید گوجه و ذرت را هم اضافه کنید و تفت دهید. زمانی که گوجه به خوبی پخت باید سیب زمینی ها و مرغ پخته شده را اضافه کنیم. در این مرحله میتوانید ادویه های دلخواهتان را اضافه کنید. و موادتان را به خوبی مخلوط کنید.

تهیه املت ایتالیایی یا فریتاتا به روش رستورانی

مرحله پایانی

وقتی موادتان را خوب با هم مخلوط کردید. باید تخم مرغ ها را همه جای مواد پخش کنید. سپس اجازه دهید تا تخم مرغ ها کاملا بپزند.( حرارت را کم کنید). در نهایت وقتی تخم مرغ ها پخت روی آن پنیر پیتزا بریزید و در فر قرار دهید. وقتی که پنیر آب شد و رنگ طلایی به خود گرفت املت ایتالیایی یا فریتاتا شما آماده است. نوش جان!

نکته سرو: میتوانید از گوجه، ریحان، جعفری خرد شده و سس قرمز برای سرو و تزئین این غذا استفاده کنید.

نکات مهم در پخت املت فریتات

در تهیه این املت خوشمزه و ایتالیایی نکات و فوت و فن هایی وجود دارد که بهترین رستوران در رشت در ادامه به آن میپردازد:

  • این غذای ایتالیایی خوشمزه حدود 50 الی 60 دقیقه پخته میشود.
  • استفاده بیش از اندازه از تخم مرغ باعث شل شدن مواد میشود. پس در استفاده از تخم مرغ زیاده روی نکنید.
  • همانطور که در ابتدای مطلب بیان کردیم برای تهیه املت ایتالیایی یا فریتاتا میتوانید از هویج، فلفل دلمه ای، نخود فرنگی، زیتون و… در تهیه این غذا استفاده کنید.
  • این املت را میتوانید داخل تابه بپزید. فقط تابه را روی حرارت کم قرار دهید. اگر این املت را در تابه میپزید آن را مانند پیتزا برش بزنید.
  • اگر میخواهید املتتان ترد باشد. حتما از قبل همه ی مواد آن را به خوبی بپزید.
  • از گوجه فرنگی خشک خرد شده هم میتوانید به جای گوجه فرنگی تازه استفاده کنید.
  • انتخاب تابه در پخت این املت حائز اهمیت است. بهتر است تابه شما نچسب باشد؛ میتوانید با انتخاب کردن تابه کوچکتر ضخامت فریتاتا را بیشتر کنید.
  • برای طعم بهتر میتوان کمی پنیر پارمزان به پنیر پیتزا اضافه کرد.
  • اگر دوست دارید این غذا رژیمی باشد میتوانید پنیر پیتزا را حذف کنید.
  • املت فریتاتا را هم به صورت گرم و هم سرد میتوان سرو کرد. ( برخلاف املت فرانسوی که حتما باید گرم سرو شود.)

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

فینگرفود چیست؟ معرفی انواع فینگرفود
فواید و طرز تهیه سالاد اندونزی
طرز تهیه سوپ شیر و قارچ و فواید آن
خواص و طرز تهیه یتیمچه ساده و خوشمزه
معرفی فینگرفودهای ساده و خوشمزه
آموزش سبزی پلو با تن ماهی یا پلوتن
معرفی اوتمیل و فواید غذایی آن
طرز تهیه میوه خشک در خانه و فواید آن
طرز تهیه ساندویچ مرغ ساده و خوشمزه
طرز تهیه انواع بورانی معروف و خوشمزه
طرز تهیه کیک مرغ خوشمزه و رستورانی
برای رژیم لاغری نان بهتر است یا برنج؟

دیدگاهتان را بنویسید