This post is also available in: فارسی
یکی از غذاهایی که بین ایرانیان به شدت طرفدار دارد. سبزی پلو با ماهی است. به طوری که حتی در برخی از روزهای خاص طبق آداب و رسوم این غذا را تهیه میکنند. اما در برخی مواقع ممکن است برای تهیه ماهی به مشکل بر بخورید. و نتوانید ماهی سالم و صید روز پیدا کنید. در چنین مواقعی پیشنهاد میکنیم. سبز پلو با تن ماهی را امتحان کنید. در ادامه مطلب بهترین رستوران در رشت آموزش سبزی پلو با تن ماهی را در اختیارتان قرار خواهد داد.
طرز تهیه پلوتن
موادی که برای تهیه این غذای خوشمزه نیاز دارید. شامل تن ماهی، سبزی پلویی، برنج، نمک و فلفل، پودر آویشن، زعفران، سیر، روغن زیتون، ادویه است.
طرز تهیه
در مرحله اول شما باید سبزی ها را که شامل جعفری, گشنیز, تره, شوید و برگ سیر را خوب پاک کنید و بشویید و بعد از خشک شدن سبزی آن را به خوبی خرد کنید. بعد از خرد کردن سبزی ها باید تن ماهی را همراه با یک قاشق غذا خوری روغن زیتون در تابه ای بریزید و ماهی ها را کمی تفت دهید. بعد از آن که تن ماهی را با حرارت ملایم تفت دادید نوبت اضافه کردن سبزی پلویی است. کمی کهتن ماهی همراه با سبزی تفت خورد و رنگ سبزی کمی تغییر کرد. دو حبه سیز خرد کنید و با مواد تفت دهید. سپس ادویه های دلخواهتان همراه با نمک و فلفل به مواد اضافه کنید.
مرحله دوم
نوبت به پختن برنج میرسد. برنجتان را روی حرارت قرار دهید و بعد از آبکش کردن برنج باید مواد تان را لا به لای برنج قرار دهید. در نهایت نیاز است که برنجتان همراه با مواد سبزی پلویی سی تا چهل دقیقه دم بکشد. اگر ته دیگ می خواهید باید زمان بیشتری بدهید. بهترین رستوران در رشت بیان میکند. اگر عادت دارید که برنجتان دمپخت باشد. باید برنج را در قابلمه بریزید و به آن به اندازه دو بند انگشت آب اضافه کنید. کمی نمک به آب اضافه کنید. وقتی آب به جوش آمد کف جمع شده روی آب رو جمع کنید و دور بریزید. مقداری زعفران خشک به آب اضافه کنید تا برنج عطر و طعم و رنگ بهتری پیدا کند. در نهایت که آب برنج کشیده شد. حرارت برنج را کم کنید. مواد سبزی پلویی را روی برنج بریزید. و بگذارید دم بکشد.
نکات طلایی
نکاتی که برای خوشمزه شدن سبزی پلوی باید به آن توجه کنید. را بهترین رستوران در رشت به شرح زیر بیان میکند:
- در تهیه این غذا میتوانید از سبزی خشک شده استفاده کنید.
- نمک کمی به غذا اضافه کنید. چرا که تن ماهی معمولا حاوی نمک است و ممکن است با اضفاه کردن نمک توسط شما غذا شور شود.
- پودر آویشن و سیر و ادویه جات این غذا اختیاری است. اما با استفاده از این ادویه جات غذا عطر بوی دیگری خواهد داشت.
- اگر دوست ندارید برنجتان رنگی شود. از رغفران استفاده نکنید.
- برای اینکه موادتان خشک نشود آن را زیاد تفت ندهید.
این مطالب را از دست ندهید
فواید و طرز تهیه سالاد اندونزی
تهیه املت ایتالیایی یا فریتاتا به روش رستورانی
خواص شلغم و طرز تهیه آش شلغم به روش رستورانی
8 نکته انتخاب غذا برای مراسمات خاص
طرز تهیه میوه خشک در خانه و فواید آن
بهترین رستوران برای برگزاری مراسم در رشت
معرفی فینگرفودهای ساده و خوشمزه
طرز تهیه ساندویچ مرغ ساده و خوشمزه
فینگرفود چیست؟ معرفی انواع فینگرفود
طرز تهیه کیک مرغ خوشمزه و رستورانی
خواص و طرز تهیه یتیمچه ساده و خوشمزه