آموزش نوشیدنی چای سرد با زنجبیل لیمو

آموزش نوشیدنی چای سرد با زنجبیل لیمو

This post is also available in: فارسی

در روزهای گرم، هیچ چیز مانند چای سرد نیمتواند احساس خنکی به وجود بیاورد. به همین دلیل، تصمیم گرفتیم چای سرد با زنجبیل و لیمو به شما معرفی کنیم که یک نوشیدنی برای هوای گرم است تا در تمام تابستان تشنگی خود را رفع کنید! با چای سبز یاس، زنجبیل تازه، لیمو و کمی شربت افرا، یک نوشیدنی انرژی زا خواهید داشت. همچنین می توانید از آن به عنوان یک وعده بعد از ظهر لذت ببرید یا برای پیک نیک یا باربیکیو درست کنید. فقط ۴ ماده و ۱۵ دقیقه زمان لازم است. در ادامه به آماده سازی این چای در این سری از مطلب رستوران در رشت می پردازیم.

درباره چای سبز یاس بیشتر بدانیم

چای سبز یاس، چایی است که با شکوفه های گیاه یاس (فوق العاده معطر) معطر شده است. این گیاه از هند به چین وارد شد و از قرن پنجم میلادی در چای سبز استفاده شد. در جنوب چین، چای یاس برای پذیرایی از مهمانان سرو می شود و باورها بر این است که بوی یاس یک عطر بهشتی است. برای عطر بیشتر بوی یاس در چای سبز، برگ های چای و گل های تازه چیده شده یاس را در لایه های متناوب قرار می دهند یا با هم مخلوط می کنند. سپس حداقل ۴ ساعت طول می کشد تا چای عطر گل را جذب کند – و گاهی اوقات این روند تا ۶ یا ۷ بار تکرار می شود. خوشبختانه نیازی نیست خودتان این فرآیند را انجام دهید، زیرا به راحتی می توانید چای سبز یاس را در اکثر فروشگاه های مواد غذایی پیدا کنید.

طرز تهیه چای سرد یاس زنجبیل لیمویی

برای تهیه این چای سبز چند کیسه چای سبز یاس را بردارید و آنها را در یک شیشه قرار دهید.

سپس یک لیمو را رنده کنید تا پوست لیمو عطر این چای را بیشتر کند.

در مرحله بعد به جای ریختن آب داغ روی کیسه چای، با جوشاندن زنجبیل تازه در آب، چای زنجبیل تازه درست می کنیم.

سپس آن را روی چای و پوست لیمو بریزید تا طعمی تند با فواید ضد التهابی داشته باشید.

بگذارید چند دقیقه دم بکشد، سپس مواد نهایی را اضافه کنید: کمی شربت افرا برای شیرینی کم به اضافه آب لیمو.

در آخر، چای را درون یک لیوان پر از یخ بریزید و از جادوی درخشندگی و خوش طعمی لذت ببرید.

این نوشیدنی برای هوای گرم آماده شد.. نوش جان


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

طرز تهیه یک دسر سالم با هلو
فوت و فن مزه دار کردن انواع کباب
معرفی تندترین غذاهای جهان
پلو دنده کباب اصیل کرمانشاهی در بهترین رستوران رشت
خواص بامیه و طرز تهیه خورشت بامیه به روش رستورانی
طرز تهیه کمپوت گیلاس
معرفی غذاهای پرطرفدار ایرانی از دید گردشگران خارجی
چند مدل دسر تابستانی برای دورهمی ها و مهمانی ها
خواص و طرز تهیه آش ماست سنتی ایران
طرز تهیه سس رژیمی
محبوب ترین غذاهای دریایی
طرز تهیه کتلت سویا و خواص سویا گوشتی

دیدگاهتان را بنویسید