روش تهیه غذای ساده و بدون روغن با استفاده از هویج

روش تهیه غذای ساده و بدون روغن با استفاده از هویج

This post is also available in: فارسی

آیا تا کنون به این موضوع فکر کرده اید که می شود با هویج چه غذاهای ساده و خوشمزه ای درست کرد؟ ما در این مطلب از بهترین رستوران در رشت یک دستور پخت از غذای ساده و بدون روغن با هویج در سرخ کن بدون روغن آماده داریم که هم سالم است هم بسیار خوشمزه.. این غذا را به صورت شیرین با کره، سیر، عسل و آویشن سرو می کنند. شما می توانید این غذای جانبی خوشمزه را به وعده شام خود اضافه کنید.

کارکرد سرخ کن بدون روغن

ایر فرایز یا همان سرخ کن بدون روغن دارای تکنولوژی‌های مختلف برای سرخ کردن غذا بدون نیاز به روغن هستند. اما کارکرد کلی آن بدین صورت است که گرما توسط سیستم گرم کننده در بالای سبد غذا به وجود می‌آید. بعد به کمک سیستم منتقل کننده هوا، هوای داغ در سراسر محفظه و سبد غذا می‌چرخد. این فرآیند سبب سرخ شدن غذا بدون روغن خواهد شد.

چه مدت برای طبخ لازم است؟

برای هویج نرم و لطیف باید آنها را به مدت 15 الی 20 دقیقه بپزید.

آیا می توانید از هویج منجمد استفاده کنید؟

سبزیجات منجمد معمولاً فقط به چند دقیقه اضافی برای باز کردن یخ نیاز دارند و در همان دما پخته می شوند.

روش تهیه غذای ساده و بدون روغن با استفاده از هویج

مواد لازم

مواد لازممقدار
هویج خام پوست گرفته450 گرم
روغن زیتون1 قاشق چایخوری
پودر سیر1/2 قاشق چایخوری
آویشن1/2 قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
کره، عسل، سیر بصورت اختیاری
کره1-2 قاشق غذاخوری
سیر3 حبه
عسل1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

  1. برای پخت غذای ساده با هویج در سرخ کن بدون روغن ابتدا هویج ها را با استفاده از پوست کن سبزیجات پوست بگیرید.
  2. روی هویج ها روغن زیتون بپاشید یا روغن زیتون اسپری کنید. با ادویه ها مزه دار کنید.
  3. هویج ها را به مدت 10 دقیقه با دمای 350 درجه در سرخ کن بدون روغن سرخ کنید.
  4. سرخ کن را باز کنید و هویج ها را برگردانید. در دمای 350 درجه به مدت 5 تا 10 دقیقه دیگر سرخ کنید تا هویج ها نرم شوند. با استفاده از چنگال تست کنید. نهایتا حدود 17 دقیقه پخت آن طول می کشد.
  5. کره را در قابلمه ای روی اجاق گاز با حرارت متوسط آب کنید (می توانید از مایکروفر هم استفاده کنید) و با سیر و عسل هم بزنید.
  6. روی هویج ها بپاشید.

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

طرز تهیه یک معجون تابستانی
فوت و فن مزه دار کردن انواع کباب
طرز تهیه سالاد رژیمی با تن ماهی
طرز تهیه سس رژیمی
طرز تهیه شامی رودباری + چند نکته برای جلوگیری از وا رفتن ...
گلوتن چیست؟ طرز تهیه نان بدون گلوتن
فوت و فن و راز درست کردن زرشک پلو با مرغ مجلسی
طرز تهیه غذاهای متنوع با نودل
معرفی غذاهای بدون روغن
مراحل تهیه سس سیر و موارد مصرف آن
آموزش تهیه چغرتمه گیلانی به روش رستورانی
چند مدل دسر تابستانی برای دورهمی ها و مهمانی ها

دیدگاهتان را بنویسید