نکات طلایی در مزه دار کردن جوجه کباب

نکات طلایی در مزه دار کردن جوجه کباب

This post is also available in: English فارسی العربية

نکات طلایی در مزه دار کردن جوجه کباب

جوجه کباب یکی از غذاهایی است که افراد زیادی برای شام و پیک نیک درست می کنند. همچنین یک غذای بسیار ساده و خوشمزه است که با آموزش ترفند مرینیت کردن و چشیدن آن به راحتی می توانید آن را تهیه کنید.

با رستوران گردشگری ریژان به عنوان بهترین رستوران رشت همراه باشید تا با تمام رازهای طعم دادن به جوجه کباب آشنا شوید. همچنین می توانید بهترین جوجه کباب را به صورت آنلاین یا تلفنی سفارش دهید و درب منزل تحویل بگیرید و از آن لذت ببرید. یا در این رستوران بی نظیر رشتی آن را بصورت حضوری میل کنید.

Golden tips and trick of tasting grilled chicken

مواد لازم برای طعم دار کردن کباب

  • سینه مرغ
  • پیاز
  • روغن زیتون
  • روغن دانه انگور
  • نمک، فلفل، زردچوبه
  • زعفران دم کرده
  • فلفل دلمه ای
  • سس باربیکیو
  • سس مایونز
  • خردل
  • لیموی تازه
  • ماست

مراحل مزه دار کردن جوجه کباب

بتدا زعفران دم کرده را روی مرغ ها بریزید و خوب مخلوط کنید. پیاز و فلفل دلمه ای را به مرغ ها اضافه کنید. برای رنگ بهتر می توانید زعفران بیشتری اضافه کنید.

سس مایونز، سس باربیکیو، ماست و سس خردل طعم مرغ شما را بی نظیر می کند. یکی دیگر از رازهای خوشمزه بودن کباب ها استفاده از روغن هسته انگور است که به دلیل سبکی کباب ها را ترد و خوشمزه می کند.

در مرحله بعد، کمی روغن زیتون و ادویه جات ترشی جات به مخلوط خود اضافه کنید. سپس کمی پودر سیر و آب لیموی تازه را به مخلوط اضافه کنید.

بعد از ترکیب شدن همه مواد با هم، سه تا چهار ساعت استراحت می دهیم.

بعد از پختن مرغ ها وقتی نوبت به سفره می رسد همه از عطر آن لذت می برند. این روش یکی از بهترین روش ها برای طعم دادن به مرغ است.

Golden tips and trick of tasting grilled chicken

ترفند طعم دادن به مرغ کبابی

  • معمولا از سینه مرغ برای تهیه مرغ استفاده می شود. اگر می خواهید از ران مرغ استفاده کنید، بهتر است هنگام خرد کردن آن صبورتر باشید.
  • برای مرغ کبابی سعی کنید پیازها را درشت خرد کنید تا به گوشت نچسبد و باعث سوختن کباب ها نشود. برای طعم دادن به مرغ ها از فلفل دلمه ای استفاده کنید، فلفل دلمه ای طعم خاصی به مرغ می دهد.
  • از نمک کافی استفاده کنید. نمک زیاد گوشت شما را سفت می کند.
  • مجموعه موادی که برای مرینیت کردن مرغ استفاده می کنید باید به اندازه ای باشد که تمام قسمت های گوشت چرخ کرده را بپوشاند.
  • گوشت باید حداقل سه ساعت در یخچال بماند تا مزه دار شود. این ماندگاری باعث می شود گوشت طعم بهتری داشته باشد.
  • هنگام سیخ زدن مرغ ها سعی کنید تکه های گوشت را به هم نچسبانید و بین آنها فاصله باشد تا بهتر کباب شوند. هنگام طعم دادن به مرغ حتما از روغن استفاده کنید. البته در مصرف آن زیاده روی نکنید، اما روغن آن طعم گوشت را بهتر می کند. ما روغن زیتون و روغن هسته انگور را پیشنهاد می کنیم.

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

معرفی بازار بزرگ رشت
چند توصیه برای اقامت در هتل ها در دوران کرونا
کینوا چیست؟ بررسی فواید و مضرات کینوا
نحوه بخارپز کردن کلم بروکلی برای اضافه کردن به غذاهای مختلف
اهمیت و فواید خوردن صبحانه| تاثیرات مثبت صبحانه
معرفی 8 مورد از مکان های عجیب و دیدنی ایران
چند نکته و عنصر کلیدی برای یک رستوران موفق و مناسب
مروری بر آلوده ترین سطوحی که در سفر به آن بر میخوریم
چند مورد از آداب صحیح غذا خوردن و رفتار مناسب در رستوران
چند گام مهم برای سفر در دوران کرونا
معرفی زیباترین آبشارهای ایران (1)
نکات لازم به توجه در طبخ برنج

دیدگاهتان را بنویسید