روش تهیه پنینی تن ماهی و پنیر با طعمی بی نظیر

روش تهیه پنینی تن ماهی و پنیر با طعمی بی نظیر

This post is also available in: فارسی

پنینی تن ماهی و پنیر

پنینی از انواع ساندویچ های خوشمزه و بین المللی می باشد که با رسپی های مختلفی تهیه می شود، بعضی ها در درست کردنش از گوشت استفاده می کند و یا مرغ و حتی ممکن است در برخی موارد بخواهید پنینی گیاهی درست کنید. ما در این مقاله قصد داریم با چند خوراکی که اکثرا در منزل موجود است یک پنینیی تن ماهی و پنیر درست کنیم که یک غذای سریع و ساده است و مواقعی که حوصله نداشتید و یا خسته بودید می توانید در عرض چند دقیقه درستش کنید و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید. همراه ما در این مقاله از رستوران گردشگری ریژان بهترین رستوران رشت باشید.

مواد لازم برای درست کردن پنینی تن ماهی و پنیر

مواد لازممقدار
رول پنینی2 عدد
موزارلا یا چدار4 برش
تن ماهی1 عدد
پیاز قرمز1/2
سس مایونز3 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیکبه میزان لازم
پاپریکابه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم

طرز تهیه پنینی تن ماهی و پنیر

درست کردن پنینی خیلی راحت است و این پنیننی به سادگی با یک قوطی ماهی تن و  ½ پیاز قرمز (ریز خرد شده)، ۳ قاشق غذاخوری مایونز، کمی پاپریکا و با کمی سرکه بالزامیک درست می شود. این مقدار برای سرو ۲ عدد پنینی کافی است.

برای شروع مقداری سس مایونز را در دو طرف رول پنینی بمالید، یک تکه پنیر در قسمت پایین و سپس مخلوط مایونز ماهی تن و سپس یک تکه پنیر دیگر اضافه کنید.

چطور پنینی ها را برشته و گریل کنیم؟

برای این کار می توانید از ساندویچ ساز استفاده کنید. کافی است کمی روغن اسپری کنید و اجازه دهید چند دقیقه بماند تا کاملا گریل و برشته شود.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

طرز تهیه غذا و پیش غذا برای رژیم کتوژنیک
طرز تهیه مرحله به مرحله قیمه نثار مجلسی + چند نکته در تهی...
روش تهیه دو غذای رژیمی ساده و لذیذ برای شام
دانستنی های عجیب غذایی و خوراکی ها
آموزش سوپ رشته با مرغ
آموزش نوعی خوراک مراکشی با استفاده از نخود و بادمجان
روش تهیه فوتوچینی ایتالیایی با سس آلفردو
رشت شهر خلاق خوراک شناسی
آموزش تهیه رولت اسفناج خوشمزه مجلسی
طرز تهیه شامی رودباری + چند نکته برای جلوگیری از وا رفتن ...
معرفی کباب های خوشمزه گیلان
طرز تهیه سس پنیر رستورانی

دیدگاهتان را بنویسید