This post is also available in:
فارسی
پنینی تن ماهی و پنیر
پنینی از انواع ساندویچ های خوشمزه و بین المللی می باشد که با رسپی های مختلفی تهیه می شود، بعضی ها در درست کردنش از گوشت استفاده می کند و یا مرغ و حتی ممکن است در برخی موارد بخواهید پنینی گیاهی درست کنید. ما در این مقاله قصد داریم با چند خوراکی که اکثرا در منزل موجود است یک پنینیی تن ماهی و پنیر درست کنیم که یک غذای سریع و ساده است و مواقعی که حوصله نداشتید و یا خسته بودید می توانید در عرض چند دقیقه درستش کنید و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید. همراه ما در این مقاله از رستوران گردشگری ریژان بهترین رستوران رشت باشید.
مواد لازم برای درست کردن پنینی تن ماهی و پنیر
| مواد لازم | مقدار |
| رول پنینی | 2 عدد |
| موزارلا یا چدار | 4 برش |
| تن ماهی | 1 عدد |
| پیاز قرمز | 1/2 |
| سس مایونز | 3 قاشق غذاخوری |
| سرکه بالزامیک | به میزان لازم |
| پاپریکا | به میزان لازم |
| فلفل سیاه | به میزان لازم |

طرز تهیه پنینی تن ماهی و پنیر
درست کردن پنینی خیلی راحت است و این پنیننی به سادگی با یک قوطی ماهی تن و ½ پیاز قرمز (ریز خرد شده)، ۳ قاشق غذاخوری مایونز، کمی پاپریکا و با کمی سرکه بالزامیک درست می شود. این مقدار برای سرو ۲ عدد پنینی کافی است.
برای شروع مقداری سس مایونز را در دو طرف رول پنینی بمالید، یک تکه پنیر در قسمت پایین و سپس مخلوط مایونز ماهی تن و سپس یک تکه پنیر دیگر اضافه کنید.
چطور پنینی ها را برشته و گریل کنیم؟
برای این کار می توانید از ساندویچ ساز استفاده کنید. کافی است کمی روغن اسپری کنید و اجازه دهید چند دقیقه بماند تا کاملا گریل و برشته شود.
این مطالب را از دست ندهید
صبحانه مقوی و بینظیر رشتی لوبیا کباب
محبوب ترین غذاهای عربی
نرگسی رژیمی و فواید آن برای بدن
دلایل سفت شدن جوجه کباب و راهکار رفع سفتی جوجه کباب
روش های گرفتن تلخی زیتون به روش رستورانی
تفاوت آدانا کباب با کباب کوبیده
طرز تهیه 3 دسر میوه ای برای میان وعده
طرز تهیه یک معجون تابستانی
فوت و فن و راز درست کردن زرشک پلو با مرغ مجلسی
معرفی غذاهای بدون روغن
اگر غذا تند شد چیکار کنیم؟ رفع تندی غذا