روش تهیه پنینی تن ماهی و پنیر با طعمی بی نظیر

روش تهیه پنینی تن ماهی و پنیر با طعمی بی نظیر

This post is also available in: فارسی

پنینی تن ماهی و پنیر

پنینی از انواع ساندویچ های خوشمزه و بین المللی می باشد که با رسپی های مختلفی تهیه می شود، بعضی ها در درست کردنش از گوشت استفاده می کند و یا مرغ و حتی ممکن است در برخی موارد بخواهید پنینی گیاهی درست کنید. ما در این مقاله قصد داریم با چند خوراکی که اکثرا در منزل موجود است یک پنینیی تن ماهی و پنیر درست کنیم که یک غذای سریع و ساده است و مواقعی که حوصله نداشتید و یا خسته بودید می توانید در عرض چند دقیقه درستش کنید و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید. همراه ما در این مقاله از رستوران گردشگری ریژان بهترین رستوران رشت باشید.

مواد لازم برای درست کردن پنینی تن ماهی و پنیر

مواد لازممقدار
رول پنینی2 عدد
موزارلا یا چدار4 برش
تن ماهی1 عدد
پیاز قرمز1/2
سس مایونز3 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیکبه میزان لازم
پاپریکابه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم

طرز تهیه پنینی تن ماهی و پنیر

درست کردن پنینی خیلی راحت است و این پنیننی به سادگی با یک قوطی ماهی تن و  ½ پیاز قرمز (ریز خرد شده)، ۳ قاشق غذاخوری مایونز، کمی پاپریکا و با کمی سرکه بالزامیک درست می شود. این مقدار برای سرو ۲ عدد پنینی کافی است.

برای شروع مقداری سس مایونز را در دو طرف رول پنینی بمالید، یک تکه پنیر در قسمت پایین و سپس مخلوط مایونز ماهی تن و سپس یک تکه پنیر دیگر اضافه کنید.

چطور پنینی ها را برشته و گریل کنیم؟

برای این کار می توانید از ساندویچ ساز استفاده کنید. کافی است کمی روغن اسپری کنید و اجازه دهید چند دقیقه بماند تا کاملا گریل و برشته شود.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

بهترین رستوران توریستی در رشت
چند غذا خوشمزه با حبوبات + دستور پخت آن ها
خواص بامیه و طرز تهیه خورشت بامیه به روش رستورانی
چطور دسر تیرامیسو خانگی تهیه کنیم؟
طرز تهیه ته چین مجلسی با مرغ و هویج
فوت و فن و راز درست کردن زرشک پلو با مرغ مجلسی
آموزش نوشیدنی چای سرد با زنجبیل لیمو
معرفی غذاهای محبوب هندی
چند مدل دسر تابستانی برای دورهمی ها و مهمانی ها
طرز تهیه دال عدس رژیمی و رستورانی
آموزش نوعی خوراک مراکشی با استفاده از نخود و بادمجان
معرفی غذاهای پرطرفدار ایرانی از دید گردشگران خارجی

دیدگاهتان را بنویسید