طرز تهیه سوپ بروکلی با پنیر

طرز تهیه سوپ بروکلی با پنیر

This post is also available in: فارسی

زامروز قصد داریم در بلاگ رستوران رشت یک سوپ کاملا متفاوت به شما آموزش دهیم. طرز تهیه سوپ بروکلی آنقدر راحت است که می توانید با کمترین مواد غذایی و به سرعت این سوپ را برای مهمانی هایتان درست کنید.

مواد لازم برای درست کردن سوپ بروکلی با پنیر

  • ۵ فنجان بروکلی تازه
  • ۱/۳ فنجان پیاز خرد شده
  • ۱/۳ فنجان کرفس خرد شده
  • ۱/۳ فنجان هویج خرد شده
  • ۲-۳ حبه سیر خرد شده.
  • ۴ فنجان آبگوشت یا آب مرغ
  • ۲ فنجان پنیر چدار رنده شده
  • نمک و فلفل برای طعم دار کردن

طرز تهیه سوپ بروکلی

بروکلی، پیاز، کرفس، هویج، آب گوشت و سیر را به آرام پز اضافه کنید.
(اگر می خواهید سبزیجات را ابتدا تفت دهید. اختیاری است).
روی شعله زیاد به مدت ۲ تا ۳ ساعت و با شعله کم به مدت ۴ تا ۶ ساعت موادتان را بپزید تا کلم بروکلی و سایر سبزیجات نرم شوند.
اگر قصد دارید سوپ را پوره کنید، درب آن را بردارید و با استفاده از مخلوط کن دستی سوپ را پوره کنید یا آن را در مخلوط کن بریزید. مخلوط کنید تا یکدست شود.
پنیر چدار، نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید.
حالا آن را هم بزنید و درب آرام پز را بگذارید. به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب شود، روی حرارت زیاد بپزید.

آیا می توان از کلم بروکلی منجمد استفاده کرد

بله شما می توانید از کلم بروکلی منجمد استفاده کنید، اما احتمالاً  کمی زمان پخت اضافه خواهد شد.

اگر سوپ رقیق شد چگونه غلیظش کنیم

این سوپ به تنهایی به اندازه کافی غلیظ است. اما اگر متوجه شدید که نیاز به غلیظ شدن دارد، می توانید از دوغاب آرد که ۱ قسمت آرد و ۱ قسمت آب است استفاده کنید. این دو را جداگانه در یک کاسه با هم ترکیب کنید و پس از پخته شدن سوپ، به آن اضافه کنید.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

طرز تهیه سالاد رژیمی با تن ماهی
روش تهیه فوتوچینی ایتالیایی با سس آلفردو
طرز تهیه سس رژیمی
خورشت ناردون اصیل گیلانی
معرفی تندترین غذاهای جهان
آموزش نوعی خوراک مراکشی با استفاده از نخود و بادمجان
طرز تهیه کوکوی پیازچه کرمانشاهی و خواص آن
چند غذا خوشمزه با حبوبات + دستور پخت آن ها
روش تهیه چای لاته با طعمی بی نظیر
دستور تهیه زیتون پرورده شمالی + فوت و فن و نکته هایی در ت...
طرز تهیه چند کوکوی ساده و خوشمزه
طرز تهیه کمپوت گیلاس

دیدگاهتان را بنویسید