
This post is also available in:
فارسی
زامروز قصد داریم در بلاگ رستوران رشت یک سوپ کاملا متفاوت به شما آموزش دهیم. طرز تهیه سوپ بروکلی آنقدر راحت است که می توانید با کمترین مواد غذایی و به سرعت این سوپ را برای مهمانی هایتان درست کنید.
مواد لازم برای درست کردن سوپ بروکلی با پنیر
- ۵ فنجان بروکلی تازه
- ۱/۳ فنجان پیاز خرد شده
- ۱/۳ فنجان کرفس خرد شده
- ۱/۳ فنجان هویج خرد شده
- ۲-۳ حبه سیر خرد شده.
- ۴ فنجان آبگوشت یا آب مرغ
- ۲ فنجان پنیر چدار رنده شده
- نمک و فلفل برای طعم دار کردن

طرز تهیه سوپ بروکلی
بروکلی، پیاز، کرفس، هویج، آب گوشت و سیر را به آرام پز اضافه کنید.
(اگر می خواهید سبزیجات را ابتدا تفت دهید. اختیاری است).
روی شعله زیاد به مدت ۲ تا ۳ ساعت و با شعله کم به مدت ۴ تا ۶ ساعت موادتان را بپزید تا کلم بروکلی و سایر سبزیجات نرم شوند.
اگر قصد دارید سوپ را پوره کنید، درب آن را بردارید و با استفاده از مخلوط کن دستی سوپ را پوره کنید یا آن را در مخلوط کن بریزید. مخلوط کنید تا یکدست شود.
پنیر چدار، نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید.
حالا آن را هم بزنید و درب آرام پز را بگذارید. به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب شود، روی حرارت زیاد بپزید.
آیا می توان از کلم بروکلی منجمد استفاده کرد
بله شما می توانید از کلم بروکلی منجمد استفاده کنید، اما احتمالاً کمی زمان پخت اضافه خواهد شد.
اگر سوپ رقیق شد چگونه غلیظش کنیم
این سوپ به تنهایی به اندازه کافی غلیظ است. اما اگر متوجه شدید که نیاز به غلیظ شدن دارد، می توانید از دوغاب آرد که ۱ قسمت آرد و ۱ قسمت آب است استفاده کنید. این دو را جداگانه در یک کاسه با هم ترکیب کنید و پس از پخته شدن سوپ، به آن اضافه کنید.
این مطالب را از دست ندهید
دستور تهیه زیتون پرورده شمالی + فوت و فن و نکته هایی در ت...
معرفی 8 مورد از مکان های عجیب و دیدنی ایران
مراحل تهیه سالاد کلم تند و شیرین
مراحل تهیه کدو سبز چیپسی
معرفی خوشمزه ترین غذاهای جنوبی
معرفی انواع غذاهای ملل مختلف
چند مدل دسر تابستانی برای دورهمی ها و مهمانی ها
آموزش تهیه چغرتمه گیلانی به روش رستورانی
معرفی غذاهای پرطرفدار ایرانی از دید گردشگران خارجی
آموزش تهیه رولت اسفناج خوشمزه مجلسی
روش تهیه دو غذای رژیمی ساده و لذیذ برای شام