روش تهیه پنینی تن ماهی و پنیر با طعمی بی نظیر

روش تهیه پنینی تن ماهی و پنیر با طعمی بی نظیر

This post is also available in: فارسی

پنینی تن ماهی و پنیر

پنینی از انواع ساندویچ های خوشمزه و بین المللی می باشد که با رسپی های مختلفی تهیه می شود، بعضی ها در درست کردنش از گوشت استفاده می کند و یا مرغ و حتی ممکن است در برخی موارد بخواهید پنینی گیاهی درست کنید. ما در این مقاله قصد داریم با چند خوراکی که اکثرا در منزل موجود است یک پنینیی تن ماهی و پنیر درست کنیم که یک غذای سریع و ساده است و مواقعی که حوصله نداشتید و یا خسته بودید می توانید در عرض چند دقیقه درستش کنید و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید. همراه ما در این مقاله از رستوران گردشگری ریژان بهترین رستوران رشت باشید.

مواد لازم برای درست کردن پنینی تن ماهی و پنیر

مواد لازممقدار
رول پنینی2 عدد
موزارلا یا چدار4 برش
تن ماهی1 عدد
پیاز قرمز1/2
سس مایونز3 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیکبه میزان لازم
پاپریکابه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم

طرز تهیه پنینی تن ماهی و پنیر

درست کردن پنینی خیلی راحت است و این پنیننی به سادگی با یک قوطی ماهی تن و  ½ پیاز قرمز (ریز خرد شده)، ۳ قاشق غذاخوری مایونز، کمی پاپریکا و با کمی سرکه بالزامیک درست می شود. این مقدار برای سرو ۲ عدد پنینی کافی است.

برای شروع مقداری سس مایونز را در دو طرف رول پنینی بمالید، یک تکه پنیر در قسمت پایین و سپس مخلوط مایونز ماهی تن و سپس یک تکه پنیر دیگر اضافه کنید.

چطور پنینی ها را برشته و گریل کنیم؟

برای این کار می توانید از ساندویچ ساز استفاده کنید. کافی است کمی روغن اسپری کنید و اجازه دهید چند دقیقه بماند تا کاملا گریل و برشته شود.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

دستور تهیه دو غذای گوشتی خوشمزه و اصیل گیلانی
خواص بامیه و طرز تهیه خورشت بامیه به روش رستورانی
روش تهیه و نگهداری سالاد الویه
طرز تهیه آب دوغ خیار و فواید آن برای بدن
راز جدا نشدن کوبیده از سیخ هنگام پخت
گلوتن چیست؟ طرز تهیه نان بدون گلوتن
خورشت خلال کرمانشاهی در بهترین رستوران رشت
دستور تهیه چند ترشی خانگی و خوشمزه گیلانی
طرز تهیه سوپ بروکلی با پنیر
بهترین ترکیب سبزی برای سوپ چیست
طرز تهیه املت قارچ و اسفناج رژیمی و خوشمزه
روش تهیه فوتوچینی ایتالیایی با سس آلفردو

دیدگاهتان را بنویسید