طرز تهیه یک املت بسیار لذیذ برای صبحانه

طرز تهیه یک املت بسیار لذیذ برای صبحانه

This post is also available in: فارسی

املت بسیار لذیذ

شاک شوکا، نوعی غذای محبوب در خاورمیانه و آفریقای شمالی می باشد که در آن از سس گوجه فرنگی، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پیاز، اغلب با زیره سبز و تخم مرغ و سبزیجات موجود در تونس استفاده می‌شود. با ما در این مقاله از سری مقالات رستوران در رشت همراه باشید تا به شما طرز درست کردن یک املت بسیار لذیذ برای صبحانه خوشمزه با گوجه فرنگی را آموزش دهیم که شاک شوکا نامیده می شود.

شاکشوکا چیست؟

شاکشوکا غذایی است متشکل از تخم مرغ که روی گوجه فرنگی تند و سس بر پایه فلفل زده شده و پخته می شود. منشا دقیق آن به شدت مورد بحث است، اما اعتقاد بر این است که این غذا از شمال غربی آفریقا در منطقه ای به نام مغرب که شامل الجزایر، لیبی، مراکش و تونس و سایر کشورها است، نشات گرفته است. محبوبیت آن بعداً به اسرائیل سرایت کرد و در آنجا به عنوان یک غذای دلچسب، ارزان و ساده مورد استقبال قرار گرفت. در فرهنگ یهودی، با استفاده از خورش گوجه فرنگی باقی مانده از شام شنبه، شاکشوکا را برای صبحانه درست می کنند.

مواد لازم برای درست کردن شاکشوکا

شاکشوکا
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱/۲ فنجان پیاز سفید یا زرد خرد شده
  • ۳ حبه سیر خرد شده
  • ۱ فلفل دلمه ای قرمز بزرگ، ریز خرد شده
  • ۱/۲ قاشق چایخوری نمک دریا
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۱ قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
  • ۱ قاشق چایخوری پاپریکا شیرین
  • فلفل قرمز ۱/۴-۱/۲ قاشق چایخوری
  • ۴ فنجان گوجه فرنگی تازه، خرد شده
  • ۴ تخم مرغ بزرگ

طرز تهیه شاکشوکا

  • یک تابه لبه دار بزرگ دربدار را را با شعله مستقیم گرم کنید.
  • روغن زیتون و پیاز را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه تفت دهید تا طلایی شود.
  • سیر، فلفل دلمه ای قرمز و نمک را اضافه کنید. ۴-۵ دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید.
    رب گوجه فرنگی، زیره، پاپریکا و فلفل قرمز را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید
  • گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
  • حالا بگذارید همه موادتان روی حرارت ملایم بپزد، درب ماهی تابه را بگذارید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید، هر از گاهی هم بزنید تا گوجه فرنگی ها به خوبی میکس شوند و فلفل دلمه ای نرم شود..
  • غذا را بچشید و در صورت نیاز زیره بیشتر،فلفل قرمز یا نمک اضافه کنید.
    حالا چهار تا حفره ایجاد کنید و سپس به آرامی یک تخم مرغ را در هر حفره بشکنید. روی تخم مرغ ها نمک بپاشید و درب تابه را بگذارید.
  • ۴-۶ دقیقه بسته به اینکه دوست دارید تخم مرغ ها  چقدر بپزد بگذارید بماند.
    گاز را خاموش کنید، با ریحان یا جعفری و فلفل سیاه (اختیاری) روی غذا سرو کنید!
  • این غذا با نان برشته یا سیب زمینی برشته ترکیب خوبی می شود.
    بهترین زمان خوردن این غذا زمانی است که تازه است. سس این غذا را می توان ۳-۴ روز در یخچال یا تا ۱ ماه در فریزر نگهداری کرد. برای داشتن بهترین بافت و طعم، توصیه میکنیم بدون تخم مرغ در یخچال یا فریزر قرار دهید.

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

دستور تهیه مرغ بالزامیک به همراه نکات تکمیلی در تهیه آن
آموزش سوپ رشته با مرغ
معرفی کباب های خوشمزه گیلان
روش های طعم دار کردن بال مرغ
آداب عجیب غذا خوردن در کشورهای مختلف جهان
طرز تهیه دال عدس رژیمی و رستورانی
آموزش تهیه چغرتمه گیلانی به روش رستورانی
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه خورش اناربیج گیلانی
طرز تهیه سوپ عدس و ماست ترکیه به روش رستورانی
خواص میوه انجیر + طرز تهیه چند مورد که با انجیر تهیه می شود
طرز تهیه ته چین مجلسی با مرغ و هویج
دستور پخت آش ترخینه و چند نکته در تهیه آن

دیدگاهتان را بنویسید