طرز تهیه سس پنیر رستورانی

طرز تهیه سس پنیر رستورانی

This post is also available in: فارسی

امروزه سس ها جایگاه ویژه ای برای خود باز کرده اند و از تنوع بسیار خوبی هم برخوردار هستند. به گونه ای که میتوان برای هر نوع غذا سس ویژه ای تهیه کرد و مزه و طعم دلپذیری به آن غذا تزریق کرد. در ادامه مطلب با بهترین رستوران در رشت همراه باشید تا طرز تهیه سس پنیر رستورانی را در اختیارتان قرار دهد.

سس چیست؟

سس مایع غلیظی است که به غذا طعم مزه می افزاید. به این صورت غذا جذاب تر و لذیذتر است. برای طعم و مزه دار کردن غذا چاشنی های مختلفی استفاده میشود که سس ها یکی از آن ها هستند. سس ها انواع مختلفی دارند که سس‌های مادر عبارت اند از سس بشامل، سس گوجه فرنگی، سس اسپانیایی، سس هلندی

طرز تهیه سس پنیر رستورانی

سس پنیر

یکی از سس های مورد علاقه اکثریت مردم که در کنار غذاهای فست فودی سرو میشود. به گفته بهترین رستوران در رشت سس پنیر یا دیپ پنیر است. این سس در انگلستان و آمریکا محبوبترین و بیشترین مصرف را در کنار غذا ها دارد. این سس را میتوانید در کنار غذاهای فست فودیتان تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

طرز تهیه سس پنیر یا دیپ پنیر

برای تهیه این سس بی نظیر به خامه صبحانه، پنیر چدار رنده شده، پودر سیر، کره، آرد سفید، نمک، فلفل نیاز دارید. در ابتدا باید کره را دخل شر دوشی ریخته تا ذوب شود سپس آرد را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا خامی آرد کمی گرفته شود. در مرحله بعد باید خامه صبحانه را اضافه کنیم. حرارات باید کم باشد. و نیز باید مدام مواد را مخلوط کنیم تا مواد حالت کرمی به خود بگیرد. در آخرین مرحله به آن پنیر رنده شده اضافه میکنیم. باید این تکیب را خوب مخلوط کنیم. تا سسی یکدست تهیه کنیم. در نهایت پودر سیر و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و سس را از روی حرارت برمیداریم. سس دلچسب شما آماده است. نوش جان.

طرز تهیه سس پنیر رستورانی

این سس را با چه غذایی میتوان سرو کرد؟

این سس خوشمزه را به همراه سیب زمینی سرخ کرده، مرغ سوخاری و … انواع غذای فست فودی میتوانید سرو کنید.

نکات مهم

  • سس را به مقدار کم و برای هر وعده تهیه کنید. با این اوصاف با بیان بهترین رستوران در رشت میتوانید سس پنیر را در ظرف در دار به مدت 1 هفته نگهداری کنید.
  • در این سس میتوانید از پنیر ورقه ای هم استفاده کنید.
  • برای طعم بهتر این سس میتوانید به آن یک قاشق پنیر پارمزان اضافه کنید.
  • اگر غذاهای تند را میپسندید میتوانید به این سس مقدار فلفل قرمز اضافه کنید.
  • میتوانید به جای خامه صبحانه از شیر هم استفاده کنید.
  • اگرآرد در دسترس نبود میتوانید از نشاسته ی ذرت استفاده کنید.
  • در استفاده از ادویه ها هیچ قانون خاص و محدودیتی وجود ندارد.

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

معرفی تندترین غذاهای جهان
روش تهیه دو غذای رژیمی ساده و لذیذ برای شام
چند مدل دسر تابستانی برای دورهمی ها و مهمانی ها
طرز تهیه یک معجون تابستانی
دستور تهیه میرزا قاسمی اصیل گیلانی به همراه چند نکته مهم ...
طرز تهیه غذاهای متنوع با نودل
خورشت خلال کرمانشاهی در بهترین رستوران رشت
دستور پخت چند نوع غذا با لوبیا سبز
طرز تهیه دال عدس رژیمی و رستورانی
آموزش طرز تهیه وافل خوشمزه
خواص میوه انجیر + طرز تهیه چند مورد که با انجیر تهیه می شود
دستور تهیه زیتون پرورده شمالی + فوت و فن و نکته هایی در ت...

دیدگاهتان را بنویسید