روش های طعم دار کردن بال مرغ

روش های طعم دار کردن بال مرغ

This post is also available in: فارسی

یکی از روش های درست کردن بال مرغ، مرغ فلفل لیمویی است که سریع و آسان درست می شود. این بال ها در کره ذوب شده، سیر و آب لیموی نیز به آن اضافه می شود. روش دیگر درست کردن بال مرغ تند به روش آمریکایی است. از مهمترین نکات درست کردن بال مرغ طعم دار کردن بال مرغ است که ما به شما روش های مختلف را در این مطلب از سری مطالب بلاگ ارکیده آموزش می دهیم. با ما همراه شوید.

مواد لازم برای درست کردن بال فلفلی لیمویی

  • ۱ کیلوگرم بال مرغ
  • ۲ قاشق چایخوری چاشنی فلفل لیمو
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پاپریکا دودی
  • نمک به میزان کافی
  • ۱/۲ فنجان آرد
  • اسپری روغن آشپزی
  • ۲ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
  • ۱ ۱/۲ قاشق چایخوری پوست لیمو
  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر

طرز تهیه بال فلفلی لیمویی

فر را با دمای ۳۷۵ درجه گرم کنید.
مرغ را خشک کنید و در یک کاسه بزرگ یا کیسه پلاستیکی قرار دهید.
آرد، چاشنی فلفل لیمو، پاپریکا دودی و نمک را برای طعم دار کردن بال مرغ به مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید.
یک تابه را با کاغذ روغنی بپوشانید و بالها را اضافه کنید. به بال های مرغ روغن آشپزی اسپری کنید.
بال ها را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید و سپس بال ها را باز کرده و برگردانید. با روغن پخت و پز اسپری کنید. ۱۰ دقیقه دیگر بپزید.
یک قابلمه را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا داغ کنید. کره، آب لیمو، پوست لیمو و پودر سیر را اضافه کنید.
۲-۳ دقیقه بپزید تا مخلوط مخلوط شود.
مرغ را از فر خارج کرده و بال ها را در سس کره لیمو قرار دهید.
مرغ را به فر برگردانید. ۱۰-۱۵ دقیقه دیگر بپزید.

طرز تهیه بال در سرخ کن بدون روغن

مرغ را خشک کنید و در یک کاسه بزرگ یا کیسه پلاستیکی قرار دهید.
آرد، چاشنی فلفل لیمو و نمک را به مرغ اضافه کنید.
مرغ را در سبد سرخ کن بدون روغن قرار دهید. کمی روغن اضافه کنید
به مدت ۱۵ دقیقه روی ۴۰۰ درجه سرخ کنید.
سرخ کن  را باز کنید و مرغ را برگردانید. کمی روغن اسپری کنید. ۵ دقیقه دیگر بپزید.
یک قابلمه را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. کره، آب لیمو، پوست لیمو و پودر سیر را اضافه کنید.
۲-۳ دقیقه بپزید.
مرغ را از سرخ کن بیرون بیاورید و روی آن را با سس کره لیمو بپاشید.
مرغ را به سرخ کن برگردانید. ۳-۴ دقیقه دیگر روی ۴۰۰ درجه سرخ کنید.

درست کردن بال مرغ تند به روش آمریکایی

مواد لازم برای درست کردن بال مرغ تند

روغن آفتابگردان                              ۴ قاشق غذاخوری

بال مرغ                                       ۲۰ عدد

ماست                                          ۵ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی                              ۱ قاشق غذاخوری

پوست لیمو ترش                             ½ قاشق چایخوری

آب لیمو ترش تازه                             ½ لیمو ترش

جعفری تازه                                    ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه                            از هر کدام ۱ قاشق چایخوری

پودر آویشن، پولبیبر و اورگانو                از هر کدام ۱ قاشق چایخوری

مواد لازم برای سس روکش

سس تند                                       ۲ قاشق غذاخوری

کره                                               ۲ قاشق غذاخوری

شکر                                             ۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس ماست

ماست                                           ۱ پیمانه

جعفری تازه                                     ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه                             به مقدار کافی

طرز تهیه بال مرغ تند

برای تهیه بال مرغ تند و خوشمزه در ابتدای کار چربی بال های مرغ را جدا میکنیم.

در ادامه ماست را به همراه روغن آفتابگردان، نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، پولبیبر و اورگانو درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

حالا بریا طعم دار کردن بال مرغ کافی است که آب لیمو ترش تازه را به همراه پوست آن و رب گوجه فرنگی به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنیم.

سپس جعفری تازه را شسته و به صورت ریز خرد می کنیم، به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.

در این مرحله بال های مرغ را به کاسه اضافه کرده و به خوبی ماساژ می دهیم تا مواد طعم دهنده به خورد بال ها برود. حالا روی کاسه را با درپوش می پوشانیم،

سپس اجازه می دهیم بال های مرغ به مدت ۲ ساعت درون یخچال استراحت کنند.

پس از گذشت این زمان فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود.

در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس بال های مرغ مزه دار شده را درون سینی می چینیم و سینی را طبقه میانی فر می گذاریم.

حالا اجازه می دهیم بال های مرغ به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته، سپس روی آنها طلایی و خوشرنگ شوند.

در ادامه به سراغ درس کردن سس روکش می رویم، برای این منظور کره را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم.

در این مرحله کره ذوب شده را به همراه سس تند و شکر درون یک کاسه مناسب ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم.

در ادامه برای درست کردن سس ماست، ابتدا جعفری را به صورت ریز خرد کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

حالا ماست را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

پس از گذشت ۳۰ دقیقه سینی را از فر خارج کرده و بال های مرغ را بلافاصله درون کاسه حاوی سس روکش می ریزیم.

در ادامه بال های مرغ را به خوبی مخلوط می کنیم تا به سس آغشته شوند، سپس درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در نهایت بال ها را با مقداری پیازچه خرد شده تزیین کرده و به همراه سس ماست سرو می کنیم.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

دستور تهیه دو غذای گوشتی خوشمزه و اصیل گیلانی
طرز تهیه کال کباب غذای خوشمزه و اصیل گیلانی
روش تهیه فوتوچینی ایتالیایی با سس آلفردو
طرز تهیه خورشت شش انداز گیلانی
دستور تهیه زیتون پرورده شمالی + فوت و فن و نکته هایی در ت...
چند مورد از خاصیت سبزیجات به همراه طرز تهیه 2 غذای گیاهی
آموزش چند مدل غذای نونی بدون گوشت خوشمزه
خورشت خلال کرمانشاهی در بهترین رستوران رشت
دانستنی های عجیب غذایی و خوراکی ها
معرفی تندترین غذاهای جهان
روش تهیه و نگهداری سالاد الویه
طرز تهیه چلو گوشت مجلسی با طعمی لذیذ

دیدگاهتان را بنویسید