
This post is also available in:
فارسی
پنینی تن ماهی و پنیر
پنینی از انواع ساندویچ های خوشمزه و بین المللی می باشد که با رسپی های مختلفی تهیه می شود، بعضی ها در درست کردنش از گوشت استفاده می کند و یا مرغ و حتی ممکن است در برخی موارد بخواهید پنینی گیاهی درست کنید. ما در این مقاله قصد داریم با چند خوراکی که اکثرا در منزل موجود است یک پنینیی تن ماهی و پنیر درست کنیم که یک غذای سریع و ساده است و مواقعی که حوصله نداشتید و یا خسته بودید می توانید در عرض چند دقیقه درستش کنید و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید. همراه ما در این مقاله از رستوران گردشگری ریژان بهترین رستوران رشت باشید.
مواد لازم برای درست کردن پنینی تن ماهی و پنیر
مواد لازم | مقدار |
رول پنینی | 2 عدد |
موزارلا یا چدار | 4 برش |
تن ماهی | 1 عدد |
پیاز قرمز | 1/2 |
سس مایونز | 3 قاشق غذاخوری |
سرکه بالزامیک | به میزان لازم |
پاپریکا | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |

طرز تهیه پنینی تن ماهی و پنیر
درست کردن پنینی خیلی راحت است و این پنیننی به سادگی با یک قوطی ماهی تن و ½ پیاز قرمز (ریز خرد شده)، ۳ قاشق غذاخوری مایونز، کمی پاپریکا و با کمی سرکه بالزامیک درست می شود. این مقدار برای سرو ۲ عدد پنینی کافی است.
برای شروع مقداری سس مایونز را در دو طرف رول پنینی بمالید، یک تکه پنیر در قسمت پایین و سپس مخلوط مایونز ماهی تن و سپس یک تکه پنیر دیگر اضافه کنید.
چطور پنینی ها را برشته و گریل کنیم؟
برای این کار می توانید از ساندویچ ساز استفاده کنید. کافی است کمی روغن اسپری کنید و اجازه دهید چند دقیقه بماند تا کاملا گریل و برشته شود.
این مطالب را از دست ندهید
طرز تهیه 3 دسر میوه ای برای میان وعده
چند مورد از خاصیت سبزیجات به همراه طرز تهیه 2 غذای گیاهی
رشت شهر خلاق خوراک شناسی
معرفی چند غذای گیلانی برای گیاهخواران
طرز تهیه غذاهای متنوع با نودل
معرفی غذاهای محبوب هندی
راز جدا نشدن کوبیده از سیخ هنگام پخت
طرز تهیه مرحله به مرحله قیمه نثار مجلسی + چند نکته در تهی...
آموزش تهیه چغرتمه گیلانی به روش رستورانی
خورشت ناردون اصیل گیلانی
تهیه سالاد رژیمی مناسب برای رژیم کتو