
This post is also available in:
English
فارسی
العربية
دستور تهیه چند ترشی خانگی و خوشمزه گیلانی
یکی از چاشنی ها و مخلفات خوشمزه که در کنار انواع غذاها مصرف می شود، ترشی های خانگی هستند. اقوام مختلف در شهرهای مختلف با توجه به ذائقه خود ترشیجات مختلف تهیه می کنند. اگر به بهترین رستوران در رشت بروید انواع ترشیجات گیلانی برایتان سرو می شود تا در کنار غذای خود از آن ها لذت ببرید. در این مطلب رستوران گردشگری ریژان برای شما طرز تهیه چند ترشی خانگی خوشمزه را در نظر گرفته است تا علاوه بر چشیدن طعم آن در رستوران های رشت بتوانید در خانه نیز این ترشیجات خوشمزه را تهیه کنید.
طرز تهیه چند ترشی خانگی
خوردن ترشیجات در کنار غذا بسیار لذت بخش است و تهیه آن ها در خانه بسیار آسان است. با رعایت نکاتی می توانید با استفاده از این دستورها ترشی های خوشمزه ای تهیه کنید.
طرز تهیه ترشی بادمجان
مواد لازم | مقدار |
بادمجان کبابی | 2 کیلو |
نمک | به میزان لازم |
فلفل | نیم کیلو |
سرکه | به مقدار لازم |
سیر | چند حبه |
خالواش و نعناع خشک | 4 قاشق غذا خوری |
ابتدا بادمجان ها را روی آتش تنوری کرده، پوستش را کنده و خوب له کنید. بعد فلفل ها را کاملا ریز می کنیم و آبش را می گیریم و به بادمجان اضافه می کنیم. سیر را خرد کرده و نمک زده و در انتها خالواش، نعناع و سرکه را اضافه می نمائیم. این ترشی پس از دو روز قابل مصرف است.
طرز تهیه ترشی سیب زمینی (یارالماسی)
مواد لازم | مقدار |
سیب زمینی | نیم کیلو |
سبزی معطر تازه | 250 گرم |
سرکه | یک لیتر |
لبو | 1 عدد |
ابتدا سیب زمینی ترشی و لبو را شسته، با چاقو پوستش را می گیریم و آن را حلقه حلقه کرده در ظرف مخصوص ترشی می ریزیم. سبزی معطر را ریز خرد کرده و داخل مواد به همراه نمک در ظرف ترشی می ریزیم و در پایین سرکه را اضافه نموده و درش را می بندیم. پس از 4 الی 5 روز می توانید میل نمایید.
- اگر سبزی معطر تازه ندارید می توانید از خشک شدهآن هم استفاده نمایید.
- در صورت تمایل می توانید هویج، گل کلم، به و میوه های خک دیگر که نیاز به پخش ندارند به ترشی اضافه نمایید تا ترشی شما پر بار شود.
طرز تهیه ترشی پیاز
مواد لازم | مقدار |
پیاز پوست کنده | 1 کیلو |
نعناع خشک یا تر | 5 قاشق غذا خوری |
سیر | 250 گرم |
ابتدا نعناع تر را به دقت پاک کرده و بشویید. پس از خشک شدن همراه با سیر پوست کنده چرخ می کنیم. سپس شیشه مناسبی را انتخاب کنید. یک ردیف پیاز و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده و کمی نمک روی آن بریزید. همین کار را تکرار کنید تا شیشه پر شود. سپس روی مواد سرکه بریزید به طوریکه روی پیازها را سرکه بگیرد و شیشه از سرکه پر شود.
این مطالب را از دست ندهید
روش تهیه بورانی اسفناج خامه ای با طمعی لذیذ
طرز تهیه یک املت بسیار لذیذ برای صبحانه
طرز تهیه چند غذای رژیمی ساده و کم کالری
گلوتن چیست؟ طرز تهیه نان بدون گلوتن
چند مدل دسر تابستانی برای دورهمی ها و مهمانی ها
تهیه سالاد رژیمی مناسب برای رژیم کتو
چطور دسر تیرامیسو خانگی تهیه کنیم؟
معرفی غذاهای پرطرفدار ایرانی از دید گردشگران خارجی
آموزش سوپ رشته با مرغ
طرز تهیه یک معجون تابستانی
دستور تهیه دو غذای گوشتی خوشمزه و اصیل گیلانی