دستور تهیه چند ترشی خانگی و خوشمزه گیلانی

دستور تهیه چند ترشی خانگی و خوشمزه گیلانی

This post is also available in: English فارسی العربية

دستور تهیه چند ترشی خانگی و خوشمزه گیلانی

یکی از چاشنی ها و مخلفات خوشمزه که در کنار انواع غذاها مصرف می شود، ترشی های خانگی هستند. اقوام مختلف در شهرهای مختلف با توجه به ذائقه خود ترشیجات مختلف تهیه می کنند. اگر به بهترین رستوران در رشت بروید انواع ترشیجات گیلانی برایتان سرو می شود تا در کنار غذای خود از آن ها لذت ببرید. در این مطلب رستوران گردشگری ریژان برای شما طرز تهیه چند ترشی خانگی خوشمزه را در نظر گرفته است تا علاوه بر چشیدن طعم آن در رستوران های رشت بتوانید در خانه نیز این ترشیجات خوشمزه را تهیه کنید.

طرز تهیه چند ترشی خانگی

خوردن ترشیجات در کنار غذا بسیار لذت بخش است و تهیه آن ها در خانه بسیار آسان است. با رعایت نکاتی می توانید با استفاده از این دستورها ترشی های خوشمزه ای تهیه کنید.

طرز تهیه ترشی بادمجان

مواد لازممقدار
بادمجان کبابی2 کیلو
نمکبه میزان لازم
فلفلنیم کیلو
سرکهبه مقدار لازم
سیرچند حبه
خالواش و نعناع خشک4 قاشق غذا خوری

ابتدا بادمجان ها را روی آتش تنوری کرده، پوستش را کنده و خوب له کنید. بعد فلفل ها را کاملا ریز می کنیم و آبش را می گیریم و به بادمجان اضافه می کنیم. سیر را خرد کرده و نمک زده و در انتها خالواش، نعناع و سرکه را اضافه می نمائیم. این ترشی پس از دو روز قابل مصرف است.

طرز تهیه ترشی سیب زمینی (یارالماسی)

مواد لازممقدار
سیب زمینینیم کیلو
سبزی معطر تازه250 گرم
سرکهیک لیتر
لبو1 عدد

ابتدا سیب زمینی ترشی و لبو را شسته، با چاقو پوستش را می گیریم و آن را حلقه حلقه کرده در ظرف مخصوص ترشی می ریزیم. سبزی معطر را ریز خرد کرده و داخل مواد به همراه نمک در ظرف ترشی می ریزیم و در پایین سرکه را اضافه نموده و درش را می بندیم. پس از 4 الی 5 روز می توانید میل نمایید.

  • اگر سبزی معطر تازه ندارید می توانید از خشک شدهآن هم استفاده نمایید.
  • در صورت تمایل می توانید هویج، گل کلم، به و میوه های خک دیگر که نیاز به پخش ندارند به ترشی اضافه نمایید تا ترشی شما پر بار شود.

طرز تهیه ترشی پیاز

مواد لازممقدار
پیاز پوست کنده1 کیلو
نعناع خشک یا تر5 قاشق غذا خوری
سیر 250 گرم

ابتدا نعناع تر را به دقت پاک کرده و بشویید. پس از خشک شدن همراه با سیر پوست کنده چرخ می کنیم. سپس شیشه مناسبی را انتخاب کنید. یک ردیف پیاز و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده و کمی نمک روی آن بریزید. همین کار را تکرار کنید تا شیشه پر شود. سپس روی مواد سرکه بریزید به طوریکه روی پیازها را سرکه بگیرد و شیشه از سرکه پر شود.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

آموزش نوشیدنی چای سرد با زنجبیل لیمو
معرفی کباب های خوشمزه گیلان
مراحل تهیه سس سیر و موارد مصرف آن
دستور تهیه زیتون پرورده شمالی + فوت و فن و نکته هایی در ت...
محبوب ترین غذاهای دریایی
دستور پخت چند نوع غذا با لوبیا سبز
طرز تهیه کال کباب غذای خوشمزه و اصیل گیلانی
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه خورش اناربیج گیلانی
رشت شهر خلاق خوراک شناسی
معرفی انواع غذاهای ملل مختلف
روش تهیه فوتوچینی ایتالیایی با سس آلفردو
طرز تهیه خورشت شش انداز گیلانی

دیدگاهتان را بنویسید