روش تهیه یک مدل اسموتی توت فرنگی خوشمزه برای صبحانه

روش تهیه یک مدل اسموتی توت فرنگی خوشمزه برای صبحانه

This post is also available in: فارسی

اسموتی توت فرنگی خوشمزه برای صبحانه

اسموتی توت فرنگی دقیقا همان چیزی می باشد که پس از ورزش و برای صبحانه بسیار مناسب است. شاید برای شما هم خیلی طول بکشد تا به سراغ کاسه های اسموتی بروید و شاید مدام فکر کنید، چرا به جای خوردن اسموتی آن را ننوشیم؟ چیزی که خوردن اسموتی را متفاوت می کند، تاپینگ ها هستند که یک کاسه اسموتی را بسیار متفاوت می کنند. برای این غذا، ما دانه چیا و پروتئین گرانولا را روی اسموتی مخلوط میپاشیم.

بسیاری از شما ممکن است عاشق گرانولا باشید و حتی آن را اغلب با ماست یونانی بخورید. حالا بیایید به جایش از اسموتی استفاده کنیم. مطمئنیم که عاشق این صبحانه و یک غذای کامل پس از ورزش لذت خواهید برد و جواب سوال بعد از ورزش چه بخوریم و یا چطور یک صبحانه متفاوت و خوشمزه درست کنیم را می گیرید. با بهترین رستوران رشت همراه باشید این صبحانه پر از پروتئین و غذای کامل بعد از ورزش معرفی کنیم.

کالری: 345

چربی: 8 گرم

کربوهیدرات خالص: 31 گرم

پروتئین: 27 گرم

مواد لازم برای درست کردن کاسه خوشمزه پر از پروتئین

مواد لازممقدار
انبه منجمد1/4 فنجان
توت فرنگی منجمد1/2 فنجان
شیر بادام شیرین نشده1/2 فنجان
ماست یونانی1/2 فنجان
توت فرنگی تازه1/4 فنجان
دانه چیا1 قاشق چایخوری
پروتئین گرانولا2 قاشق غذاخوری
بلوبری تازه1/4 فنجان
پروتئین وانیل1 قاشق

طرز تهیه کاسه اسموتی

  • هم بزنید تا همه مواد کاملا با هم ترکیب شوند.
  • اسموتی را در ظرفی بریزید.
  • بلوبری، توت فرنگی تازه، دانه چیا و گرانولا را روی آن قرار دهید.
  • حالا از این غذای کامل و خوشمزه لذت ببرید.

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

آموزش تهیه رولت اسفناج خوشمزه مجلسی
طرز تهیه چند مربای خانگی با میوه های تابستانه
طرز تهیه هلو کباب اصیل کرمانشاهی به روش رستورانی
دستور تهیه مرغ بالزامیک به همراه نکات تکمیلی در تهیه آن
دستور تهیه میرزا قاسمی اصیل گیلانی به همراه چند نکته مهم ...
طرز تهیه سوپ عدس و ماست ترکیه به روش رستورانی
روش تهیه پنینی تن ماهی و پنیر با طعمی بی نظیر
تفاوت آدانا کباب با کباب کوبیده
طرز تهیه 3 دسر میوه ای برای میان وعده
معرفی انواع غذاهای ملل مختلف
طرز تهیه کوکوی پیازچه کرمانشاهی و خواص آن
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه خورش اناربیج گیلانی

دیدگاهتان را بنویسید