مراحل تهیه سالاد کلم تند و شیرین

مراحل تهیه سالاد کلم تند و شیرین

This post is also available in: فارسی

سالاد کلم تند و شیرین

با کلم چیزهای زیادی می توان درست کرد ولی یکی از پرطرفدارترین ها سالاد کلم است که می توان مواد زیادی هم به آن اضافه کرد. در این مقاله از رستوران گردشگری ریژان سالاد کلمی که ما میخواهیم به شما آموزش دهیم، سالاد کلمی است که دارای طعم شیرین و تند و خامه ای است و خنک سرو می شود. این سالاد کلم برای گذاشتن روی ساندویج بسیار مناسب است یا به عنوان یک غذای جانبی برای هر باربیکیویی می توان استفاده کرد. با ما به عنوان بهترین رستوران در رشت همراه باشید.

نکات دستور غذا

اول باید تصمیم بگیرید که دوست دارید سالاد کلمتان چطور باشد. برخی یک سالاد واقعا خامه ای را ترجیح می دهند. اگر چنین است، در صورت نیاز مایونز اضافی اضافه کنید.
اگر ترجیح می‌دهید تا حدودی خشک باشد، با 1/4 فنجان مایونز شروع کنید و در صورت نیاز تنظیم کنید.
اگر سالاد شیرین دوست دارید، شکر یا شیرین کننده بیشتری اضافه کنید.
اگر سرکه ای را ترجیح می دهید، سرکه بیشتری اضافه کنید و با یک قاشق چای خوری شروع کنید و در صورت لزوم تنظیم کنید.

مواد لازم برای درست کردن سالاد کلم

4 فنجان مخلوط سالاد کلم خرد شده
1 فنجان کلم قرمز رنده شده اختیاری
1/4 فنجان پیاز ریز خرد شده
1/2 فنجان مایونز
2 قاشق غذاخوری سرکه سیب پیشنهاد می کنم با 1 قاشق غذاخوری شروع کنید. مکرر بچشید و در صورت لزوم تنظیم کنید.
1 قاشق چایخوری خردل
2 قاشق غذاخوری شکر یا شیرین کننده پیشنهاد می کنم با 1 قاشق غذاخوری شروع کنید. مکرر بچشید و در صورت لزوم تنظیم کنید.
1 قاشق چایخوری نمک
نمک و فلفل

طرز تهیه سالاد کلم

مایونز، پیاز ریز خرد شده، سرکه سیب، شیرین کننده، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. مخلوط سالاد کلم و کلم قرمز را برای سرو به یک کاسه بزرگ اضافه کنید. مخلوط سس مایونز را روی تمام آن بریزید. هم بزنید تا ترکیب شوند. روی آن را بپوشانید و حداقل 1 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک سرو شود.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

دستور پخت آش ترخینه و چند نکته در تهیه آن
طرز تهیه چند سالاد ساده برای دورهمی های دوستانه
روش تهیه بورانی اسفناج خامه ای با طمعی لذیذ
دانستنی های عجیب غذایی و خوراکی ها
طرز تهیه چلو گوشت مجلسی با طعمی لذیذ
طرز تهیه شامی رودباری + چند نکته برای جلوگیری از وا رفتن ...
فوت و فن مزه دار کردن انواع کباب
دستور تهیه میرزا قاسمی اصیل گیلانی به همراه چند نکته مهم ...
طرز تهیه املت قارچ و اسفناج رژیمی و خوشمزه
خورشت خلال کرمانشاهی در بهترین رستوران رشت
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه خورش اناربیج گیلانی
دستور تهیه چند ترشی خانگی و خوشمزه گیلانی

دیدگاهتان را بنویسید