طرز تهیه غذا و پیش غذا برای رژیم کتوژنیک

طرز تهیه غذا و پیش غذا برای رژیم کتوژنیک

This post is also available in: فارسی

پنیر و اسفناج پخته غذای مخصوص رژیم کتوژنتیک می باشد و یکی از بهترین پیش غذاها است. این دیپ سبزیجات حاوی پنیر خامه ای، خامه ترش و پنیر ذوب شده است. در صورت تمایل می توانید کنگر فرنگی هم به آن اضافه کنید! این پیش غذا را می توان همراه گوشت، چیپس یا سبزیجات برای همه مجالس و رویدادها سرو کرد! با ما در رستوران گردشگری رشت همراه باشید تا طرز تهیه این پیش غذای مخصوص رژیم کتوژنیک را یاد بگیریم.

مواد لازم برای درست کردن دیپ اسفناج

  • ۵ قاشق غذاخوری مایونز
  • ۱/۴ فنجان خامه ترش
  • ۴ اونس پنیر خامه ای (نرم شده یا دمای اتاق)
  • ۲-۳ حبه سیر خرد شده
  • ۱/۲ فنجان پنیر چدار سفید، رنده شده
  • ۱/۲ فنجان پنیر پارمیسان رنده شده
  • ۱/۲ فنجان موزارلا، رنده شده
  • نمک و فلفل برای عطر و طعم
  • ۱۶ اونس اسفناج خرد شده و آبکش شده
  • ۲ قاشق غذاخوری پیاز سبز، خرد شده

آیا اسفناج برای رژیم کتو متاسب است؟

کاملا! اسفناج یک سبزی بسیار غنی از مواد مغذی است. کلسیم موجود در اسفناج می تواند به تقویت استخوان ها کمک کند. فیبر و اسید فولیک می تواند به مبارزه با برخی سرطان ها کمک کند.

طرز تهیه دیپ اسفناج مخصوص رژیم کتوژنیک

فر را با دمای ۳۷۵ درجه گرم کنید.
آب اضافی اسفناج را خالی کنید.
پنیر خامه ای را در یک کاسه کوچک بریزید و به مدت ۱۵ ثانیه در مایکروویو قرار دهید تا نرم شود. همچنین می توانید از پنیر خامه ای با دمای اتاق استفاده کنید.
پنیر خامه ای، خامه ترش، سس مایونز، پنیر رنده شده، سیر، نمک و فلفل را در یک کاسه با همزن بزنید تا ترکیب شوند.
اسفناج آبکش شده و پیاز سبز را اضافه کنید. هم بزنید.
یک ظرف پخت را با اسپری آشپزی اسپری کنید. دیپ را به ظرف اضافه کنید. به مدت ۱۵ تا ۲۲ دقیقه بپزید تا پنیر آب شود و حباب بزند.
قبل از سرو بگذارید سرد شود

دیپ اسفناج را برای چند روز می توان نگهداری کرد؟

دیپ بر پایه لبنیات به مدت ۳ تا ۴ روز در یخچال باقی می ماند. این دیپ همچنین قابلیت فریزر شدن دارد.

چه چیزهایی می توان با دیپ اسفناج خورد ؟

پنیر پارمزان ترد
کرفس
گل کلم بروکلی
گل کلم


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

دستور پخت آش ترخینه و چند نکته در تهیه آن
خواص میوه انجیر + طرز تهیه چند مورد که با انجیر تهیه می شود
مراحل تهیه سس سیر و موارد مصرف آن
طرز تهیه سوپ بروکلی با پنیر
بهترین رستوران در رشت
پلو دنده کباب اصیل کرمانشاهی در بهترین رستوران رشت
معرفی غذاهای پرطرفدار ایرانی از دید گردشگران خارجی
روش تهیه و نگهداری سالاد الویه
طرز تهیه شامی رودباری + چند نکته برای جلوگیری از وا رفتن ...
دستور تهیه میرزا قاسمی اصیل گیلانی به همراه چند نکته مهم ...
لذیذترین غذاهای محلی کرمانشاه
محبوب ترین غذاهای دریایی

دیدگاهتان را بنویسید