روش تهیه چند غذای سبک برای شام

روش تهیه چند غذای سبک برای شام

This post is also available in: English فارسی العربية

روش تهیه چند غذای سبک برای شام

علاوه بر اینکه همیشه برای درست کردن ناهار برایمان سوال پیش می آید که چه درست کنیم، در هنگام شام نیز به فکر تهیه غذای سبک برای شام هستیم. گاهی برایمان پیش می آید که زمان یا حوصله برای تهیه غذا نداریم و ترجیح می دهیم شب را با یک غذای ساده و سریع بگذرانیم. همچنین می توانید غذایی سبک را برای شام از رستوران گردشگری ریژان، بهترین رستوران در رشت تهیه کنید و یا شب خود را متفاوت در یکی از رستوران های خوب رشت بگذرانید تا خستگیتان نیز از بین برود.

طرز تهیه چند غذای سبک برای شام

شاید پس از ساعت ها جست و جو در اینترنت به این نتیجه برسید که غذای ساده ای وجود ندارد. در این مطلب بهترین رستوران در گیلان برای شما طرز تهیه چند غذای ساده و سبک برای شام را در نظر گرفته است.

طرز تهیه سالاد مرغ با پنیر لیقوان

  • مرغ آب پز شده
  • کاهو
  • گوجه فرنگی
  • پیاز حلقه حلقه
  • پنیر لیقوان
  • سبزیجات

سینه مرغ آب پز شده را با سبزیجات مخلوط می کنیم و پنیر نگینی را به موادمان اضافه می کنیم. می توانید از ماست به عنوان سس استفاده کنید، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کنید. به جای استفاده از ماست می توانید از روغن زیتون یا سرکه بالزامیک استفاده کنید. سالاد شما آماده است.

طرز تهیه کومپیر

  • سیب زمینی: یک عدد
  • کنسرو ذرت و فرنگی: هر کدام نصف لیوان
  • سوسیس خرد شده: یک لیوان
  • خیارشور خرد شده: نصف لیوان
  • پنیر پیتزا: نصف لیوان
  • سس مایونز: به دلخواه
  • سس کچاپ: به دلخواه
  • کره: به دلخواه

در ابتدا فر را روشن نی کنیم و سیب زمینی را داخل فویل پیچیده و داخل فر قرار می دهیم تا 45 دقیقه به خوبی پخته شود. همه موادمان را بصورت نگینی خرد می کنیم. پس از مطمئن شدن از پخت سیب زمینی با چاقو آن را برش میزنیم. طوری برش میزنیم که می خواهیم شکم سیب زمینی رو پر کنیم بعد با یه قاشق شکم سیب زمینی را خالی میکنیم طوری که موادمان در آن جا شود. سیب زمینی های برداشته شده را با کره و نمک و پنیر پیتزا مخلوط کرده، پوره سیب زمینی آماده شده رو دوباره داخل سیب زمینی ریخته و مواد خرد کرده را اضافه میکنیم به داخل سیب زمینی، بعد با استفاده از سس مایونز یا سس کچاب آن را تزیین می کنیم.

طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات

  • نون تست یا باگت
  • مرغ پخته شده
  • ژامبون
  • جعفری، گشنیز، پیازچه ریز شده
  • سس مایونز
  • ادویه جات

فیله مرغ را آب پز کرده و سبزیجات را خرد کنید. مرغ آب پز شده را ریش ریش کنید و ژامبون را خرد کنید، این  چند مواد را با هم مخلوط کنید و به آن ماست و سس مایونز اضافه کنید. نون باگت را باز کرده و خمیر آن را در بیاورید، مواد را به خوبی در باگت پهن کنید و نان را به صورت رول در بیاورید. رول آماده شده را در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد بعد از نیم ساعت از یخچال در بیاورید و بصورت حلقه حلقه برش دهید. می توانید بگذارید 5 دقیقه در فر بماند یا به همین گونه میل کنید.

طرز تهیه شامی مرغ

  • سینه مرغ: 600 گرم
  • پیاز: 1 عدد
  • سیب زمینی: 2 عدد
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • ادویه جات

در ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کرده و آن را رنده می کنیم. پیاز را هم رنده کرده و مرغ چرخ شده را به همراه ادویه جاتمان به ظرف اضافه می کنیم. سپس تخم مرغ را به موادمان اضافه می کنیم و تا به خوبی مخلوط شود. موادتان را که به خوبی ورز دادید و منسجم شد برای پخت و سرخ کردن آماده است.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

طرز تهیه چند سالاد خوشمزه برای پیش غذا
پلو دنده کباب اصیل کرمانشاهی در بهترین رستوران رشت
دستور پخت آش ترخینه و چند نکته در تهیه آن
طرز تهیه غذاهای متنوع با نودل
آموزش نوعی خوراک مراکشی با استفاده از نخود و بادمجان
چند مدل دسر تابستانی برای دورهمی ها و مهمانی ها
طرز تهیه خورشت شش انداز گیلانی
طرز تهیه کوکوی پیازچه کرمانشاهی و خواص آن
چند مورد از خاصیت سبزیجات به همراه طرز تهیه 2 غذای گیاهی
طرز تهیه سوپ عدس و ماست ترکیه به روش رستورانی
طرز تهیه یک دسر سالم با هلو
طرز تهیه سس پنیر رستورانی

دیدگاهتان را بنویسید