This post is also available in:
فارسی
پنینی تن ماهی و پنیر
پنینی از انواع ساندویچ های خوشمزه و بین المللی می باشد که با رسپی های مختلفی تهیه می شود، بعضی ها در درست کردنش از گوشت استفاده می کند و یا مرغ و حتی ممکن است در برخی موارد بخواهید پنینی گیاهی درست کنید. ما در این مقاله قصد داریم با چند خوراکی که اکثرا در منزل موجود است یک پنینیی تن ماهی و پنیر درست کنیم که یک غذای سریع و ساده است و مواقعی که حوصله نداشتید و یا خسته بودید می توانید در عرض چند دقیقه درستش کنید و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید. همراه ما در این مقاله از رستوران گردشگری ریژان بهترین رستوران رشت باشید.
مواد لازم برای درست کردن پنینی تن ماهی و پنیر
| مواد لازم | مقدار |
| رول پنینی | 2 عدد |
| موزارلا یا چدار | 4 برش |
| تن ماهی | 1 عدد |
| پیاز قرمز | 1/2 |
| سس مایونز | 3 قاشق غذاخوری |
| سرکه بالزامیک | به میزان لازم |
| پاپریکا | به میزان لازم |
| فلفل سیاه | به میزان لازم |

طرز تهیه پنینی تن ماهی و پنیر
درست کردن پنینی خیلی راحت است و این پنیننی به سادگی با یک قوطی ماهی تن و ½ پیاز قرمز (ریز خرد شده)، ۳ قاشق غذاخوری مایونز، کمی پاپریکا و با کمی سرکه بالزامیک درست می شود. این مقدار برای سرو ۲ عدد پنینی کافی است.
برای شروع مقداری سس مایونز را در دو طرف رول پنینی بمالید، یک تکه پنیر در قسمت پایین و سپس مخلوط مایونز ماهی تن و سپس یک تکه پنیر دیگر اضافه کنید.
چطور پنینی ها را برشته و گریل کنیم؟
برای این کار می توانید از ساندویچ ساز استفاده کنید. کافی است کمی روغن اسپری کنید و اجازه دهید چند دقیقه بماند تا کاملا گریل و برشته شود.
این مطالب را از دست ندهید
روش های گرفتن تلخی زیتون به روش رستورانی
طرز تهیه سس پنیر رستورانی
گمج کباب گیلانی و تاریخچه آن
آموزش طرز تهیه وافل خوشمزه
دستور تهیه چند ترشی خانگی و خوشمزه گیلانی
دستور تهیه دو غذای گوشتی خوشمزه و اصیل گیلانی
طرز تهیه چند سالاد ساده برای دورهمی های دوستانه
دستور پخت چند نوع غذا با لوبیا سبز
آموزش نوعی خوراک مراکشی با استفاده از نخود و بادمجان
طرز تهیه شرینی رژیمی خوشمزه و سالم
قیمت سینی های کباب چگونه است؟