آموزش سوپ رشته با مرغ

آموزش سوپ رشته با مرغ

This post is also available in: فارسی

این سوپ رشته مرغ یک سوپر طعم‌دار، غلیظ و سرشار از سبزیجات است. سوپ نودل با مرغ بسیار مغذی و کم کالری است! بخش شگفت انگیز داستان این است که درست کردن دستور پخت آنها در خانه بسیار آسان است! شما می دانید چه چیزی در آن وجود دارد. از چه نوع مرغی استفاده کنیم؟ سوپ با نودل و مرغ چند دقیقه ای درست می شود؟ با ما در مطلبی از رستوران گردشگری رشت همراه باشید تا به شما بگوییم چطور می توان یک غذای خوشمزه و مقوی درست کرد.

این سوپ همیشه به عنوان غذای مورد علاقه در هنگام بیماری و سرماخوردگی شناخته شده است. چند دلیل وجود دارد. اگر از مرغ با استخوان استفاده کنید و اجازه دهید استخوان ها در آب بجوشد، آبگوشت استخوان تولید می کند که فواید زیادی برای سلامتی دارد. به طور کلی، آبگوشت برای احتقان نیز مفید است.

طرز تهیه سوپ رشته با مرغ به سبک خانگی

مرغ، آب گوشت، هویج، پیاز، کرفس، آویشن، آبلیمو، برگ بو، نمک و فلفل را به آرام پز یا زودپز اضافه کنید.
سپس مرغ را ریش ریش کرده و مرغ و رشته فرنگی را به قابلمه اضافه کنید.

چه سبزیجات دیگری را می توان به سوپ اضافه کرد

  • اسفناج تازه
  • کلم پیچ
  • قارچ
  • کلم بروکلی
  • سیب زمینی
  • گوجه فرنگی
  • ذرت
  • نخود فرنگی
  • لوبیا سبز
  • نخود

نحوه نگهداری باقیمانده غذا

این غذا را می توان به مدت ۳-۴ روز در ظرف درب بسته در یخچال نگهداری نمود. بافت نودل با گذر زمان  تغییر می کند.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

خورشت ناردون اصیل گیلانی
طرز تهیه مرحله به مرحله قیمه نثار مجلسی + چند نکته در تهی...
روش تهیه چای لاته با طعمی بی نظیر
قیمت سینی های کباب چگونه است؟
طرز تهیه هلو کباب اصیل کرمانشاهی به روش رستورانی
تهیه سالاد رژیمی مناسب برای رژیم کتو
بهترین ترکیب سبزی برای سوپ چیست
روش تهیه بورانی اسفناج خامه ای با طمعی لذیذ
طرز تهیه سالاد رژیمی با تن ماهی
طرز تهیه چند مربای خانگی با میوه های تابستانه
روش تهیه غذای ساده و بدون روغن با استفاده از هویج
روش تهیه پنینی تن ماهی و پنیر با طعمی بی نظیر

دیدگاهتان را بنویسید