طرز تهیه سوپ بروکلی با پنیر

طرز تهیه سوپ بروکلی با پنیر

This post is also available in: فارسی

زامروز قصد داریم در بلاگ رستوران رشت یک سوپ کاملا متفاوت به شما آموزش دهیم. طرز تهیه سوپ بروکلی آنقدر راحت است که می توانید با کمترین مواد غذایی و به سرعت این سوپ را برای مهمانی هایتان درست کنید.

مواد لازم برای درست کردن سوپ بروکلی با پنیر

  • ۵ فنجان بروکلی تازه
  • ۱/۳ فنجان پیاز خرد شده
  • ۱/۳ فنجان کرفس خرد شده
  • ۱/۳ فنجان هویج خرد شده
  • ۲-۳ حبه سیر خرد شده.
  • ۴ فنجان آبگوشت یا آب مرغ
  • ۲ فنجان پنیر چدار رنده شده
  • نمک و فلفل برای طعم دار کردن

طرز تهیه سوپ بروکلی

بروکلی، پیاز، کرفس، هویج، آب گوشت و سیر را به آرام پز اضافه کنید.
(اگر می خواهید سبزیجات را ابتدا تفت دهید. اختیاری است).
روی شعله زیاد به مدت ۲ تا ۳ ساعت و با شعله کم به مدت ۴ تا ۶ ساعت موادتان را بپزید تا کلم بروکلی و سایر سبزیجات نرم شوند.
اگر قصد دارید سوپ را پوره کنید، درب آن را بردارید و با استفاده از مخلوط کن دستی سوپ را پوره کنید یا آن را در مخلوط کن بریزید. مخلوط کنید تا یکدست شود.
پنیر چدار، نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید.
حالا آن را هم بزنید و درب آرام پز را بگذارید. به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب شود، روی حرارت زیاد بپزید.

آیا می توان از کلم بروکلی منجمد استفاده کرد

بله شما می توانید از کلم بروکلی منجمد استفاده کنید، اما احتمالاً  کمی زمان پخت اضافه خواهد شد.

اگر سوپ رقیق شد چگونه غلیظش کنیم

این سوپ به تنهایی به اندازه کافی غلیظ است. اما اگر متوجه شدید که نیاز به غلیظ شدن دارد، می توانید از دوغاب آرد که ۱ قسمت آرد و ۱ قسمت آب است استفاده کنید. این دو را جداگانه در یک کاسه با هم ترکیب کنید و پس از پخته شدن سوپ، به آن اضافه کنید.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

رشت شهر خلاق خوراک شناسی
طرز تهیه ترشی مقوی با عناب
دستور تهیه دو غذای گوشتی خوشمزه و اصیل گیلانی
فوت و فن و راز درست کردن زرشک پلو با مرغ مجلسی
آموزش نوعی خوراک مراکشی با استفاده از نخود و بادمجان
معرفی غذاهای پرطرفدار ایرانی از دید گردشگران خارجی
معرفی غذاهای محبوب هندی
تهیه سالاد رژیمی مناسب برای رژیم کتو
آموزش تهیه چغرتمه گیلانی به روش رستورانی
چند مورد از خاصیت سبزیجات به همراه طرز تهیه 2 غذای گیاهی
روش های طعم دار کردن بال مرغ
خواص بامیه و طرز تهیه خورشت بامیه به روش رستورانی

دیدگاهتان را بنویسید