دستور پخت چند نوع غذا با لوبیا سبز

دستور پخت چند نوع غذا با لوبیا سبز

This post is also available in: English فارسی العربية

دستور پخت چند نوع غذا با لوبیا سبز

لوبیا سبز یا لوبیا استانبولی از محصولات کشاورزی استان گیلان است که کاشت و برداشت آن در فصل بهار انجام می شود. لوبیا سبز بسیار مفید، بدون چربی و کم کالری می باشد. همانطور که می دانید گیلان از استان هایی می باشد که تنوع غذایی بالایی دارد و رستوران های رشت و دیگر شهر های این استان بهترین ها را برایتان ارائه می دهند.

از این محصول لذیذ می توان غذاهای زیادی را تهیه کرد که در این مطلب بهترین رستوران در رشت برای شما دستور پخت چند مدل غذای خوشمزه را قرار داده است.

طرز تهیه چند مدل غذا با لوبیا سبز

دستور پخت چند غذای آسان و لذیذ می تواند کمک مناسبی برای خانم ها به خصوص شاغلان باشد که وقت کمتری را بگیرد. وجود خواص زیاد در لوبیا سبز سبب می شود تا این محصول مورد توجه قرار گیرد و در غذاها بیشتر استفاده شود.

طرز تهیه خوراک لوبیا سبز

مواد لازممقدار
لوبیا سبز خرد شده400 گرم
هویج نگینی شدهسه عدد
نخود فرنگی100 گرم
پیاز داغ2 قاشق غذاخوری
سیر1 حبه
نمک، فلفل، دارچینبه میزان لازم
گوشت خورشتی200 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

گوشت را به همراه پیاز و سیر تفت دهید. سپس رب و فلفل را اضافه کنید. یک لیوان آب در مخلوطتان بریزید و روی شعله ملایم بگذارید تا آب آن گرفته شود. لوبیا سبز، هویج و نخود فرنگی رو داخل ظرف بریزید تا کمی تفت بخورد و مجددا یک لیوان آب اضافه کنید و با شعله ملایم اجازهدهید آماده شود. نکته قابل توجه این است که اگر از نخود فرنگی کنسروی استفاده می کنید، نیم ساعت آخر آن را به موادتان اضافه کنید.

وقتی هنوز یکم آبدار هست ادویه ها رو اضافه کنید و اجازه دهید تا آبش گرفته شود و به روغن بیفتد. کنار این خوراک میتوانید سیب زمینی هم سرخ کنیدو سرو کنید.

طرز تهیه خوراک لوبیا سبز با مرغ

مواد لازممقدار
سینه مرغ2 عدد
لوبیا سبزنیم کیلو گرم
گوجه4 عدد
هویج3 عدد
روغن و آب لیموبه میزان لازم
سیب زمینی2 عدد
سیر2 حبه
پیاز2 عدد
رب گوجه فرنگی3 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، زدچوبهبه میزان لازم

ابتدا سینه مرغ را به صورت قطعات متوسط مکعبی خرد کنید و کنار بگذارید. پیاز را هم نگینی خرد کرده و تفت دهید. سپس سیر را اضافه کرده و مرغ های خرد کرده را نیز به مواد بیفزایید و همه مواد را با هم خوب تفت دهید.

در مرحله بعد لوبیا سبز را به صورت قطعات درشت خرد کنید.  هویچ را نیز به صورت خلال های درشت خرد کرده و سیب زمین ها را نگینی کنید. بعد پوست گوجه فرنگی ها را بکنید و با رنده درشت گوجه ها را رنده کنید.

بعد از اینکه  پیاز و مرغ رو تفت دادید. لوبیا سبز و هویج و سیب زمینی را اضافه کنید. آنها را با مرغ و پیاز تفت داده و گوجه رنده شده، رب و ادویه ها را هم اضافه کنید.

در آر کمی آب جوش داخل مواد بریزید و اجازه دهید که در حرارت ملایم بپزد و خوراک جا بیفتد. این خوراک را می توانید به همراه آب لیموی تازه سرو کنید.

طرز تهیه ته چین لوبیا سبز

مواد لازممقدار
برنج3 لیوان
سینه مرغ پخت شده3 تکه
تخم مرغ4 عدد
پیاز 2 عدد
روغنبه مقدار لازم
زرشکیک پیمانه
لوبیا سبز1 کیلوگرم
ماست کم چربیک لیوان
مرزه و ترخون200 گرم
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبهبه مقدار لازم

ابتدا پیاز را در دو قاشق غذاخوری روغن تفت دهید، سپس لوبیا سبزی که قبلا به صورت ریز خرد کرده اید به آن اضافه کنید.

در مرحله بعد، سینه مرغ را اضافه کنید و زرشک را هم به مواد بیفزایید.

بعد از اینکه مواد را تفت و حرارت دادید، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را هم اضافه کنید. این مواد آماده شده مواد ته چینتان می باشد.

برنج را آبکش کنید و در کاسه‌ای بزرگ بریزید، سپس به آن ماست، تخم‌مرغ و زعفران آب شده اضافه کنید مواد را خوب هم بزنید.

در مرحله آخر تابه ای بزرگ و در دار انتخاب کنید. یک قاشق غذاخوری روغن درون تابه بریزید، نصف برنج را اضافه کرده و سپس مایه گوشت و لوبیا را پهن کنید ودر انتها بقیه برنج را اضافه کنید.

ماهی تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و صبر کنید تا غذایتان آماده شود و سرو کنید.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

آموزش چند مدل غذای نونی بدون گوشت خوشمزه
آموزش نوعی خوراک مراکشی با استفاده از نخود و بادمجان
دستور تهیه چند ترشی خانگی و خوشمزه گیلانی
طرز تهیه مرحله به مرحله قیمه نثار مجلسی + چند نکته در تهی...
طرز تهیه ته چین مجلسی با مرغ و هویج
طرز تهیه چند غذا ساده و خوشمزه با قارچ
معرفی تندترین غذاهای جهان
طرز تهیه غذا و پیش غذا برای رژیم کتوژنیک
روش های طعم دار کردن بال مرغ
رشت شهر خلاق خوراک شناسی
معرفی کباب های خوشمزه گیلان
آموزش سوپ رشته با مرغ

دیدگاهتان را بنویسید