This post is also available in:
English
فارسی
العربية
سوپ روز
سوپ روز اصطلاحی است. در منوهای رستورانها و کافهها به چشم میخورد و به نوعی از سوپ گفته میشود. که در همان روز با توجه به مواد اولیه تازه، فصل، یا تصمیم سرآشپز تهیه شده است. که معمولاً متغیر است و ممکن است هر روز ترکیب و طعم متفاوتی داشته باشد.
ویژگی اصلی سوپ روز تازگی، سادگی و سازگاری با فصل است. مثلاً در روزهای سرد، ممکن است سوپهای گرم و خامهای مثل مرغ بهترین رستوران در رشت سرو شوند. و در روزهای گرمتر، سوپهای سبکتر و سبزیجاتی در منو باشند. این عنوان به رستورانها این امکان را میدهد. که با انعطاف بیشتر، از مواد اولیه تازه بهره ببرند. و برای مشتریها تجربهای متفاوت و غیرقابلپیشبینی فراهم کنند. همچنین فرصتی عالی برای سرآشپز است.
هیچ دیدگاهی ثبت نشده ، اولین دیدگاه را ثبت کنید.
این موارد را از دست ندهید
دیدگاه خود را بنویسید