This post is also available in: 
    
English    
فارسی    
العربية
ترش تره
ترشی تره یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار گیلانیست که با طعمی ترش و متفاوت، جای خاصی در دل دوستداران غذاهای محلی شمال ایران داره. این غذا ترکیبی از سبزیهای معطر محلی مثل چوچاق، گشنیز، نعناع و اسفناج، بههمراه برنج، سیر، تخممرغ و رب انار یا آبغوره تهیه میشه. نتیجهی این ترکیب، خورشتی سبک و خوشعطر با طعمی ملس یا ترش هست که بهخصوص در روزهای خنک سال، حسابی میچسبه.
ترشی تره معمولاً در بهترین رستوران توریستی در رشت با برنج یا نان سرو میشه و یک انتخاب عالی برای گیاهخواران هم محسوب میشه. طعم منحصربهفردش، هم بهخاطر سبزیهای محلی گیلانیه و هم بهخاطر روش خاص پختش. اگر دنبال یک غذای خاص شمالی با عطر و طعم خونههای قدیمی گیلان هستید، حتماً ترشی تره رو امتحان کنید.
هیچ دیدگاهی ثبت نشده ، اولین دیدگاه را ثبت کنید.
این موارد را از دست ندهید
                                                                    
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
دیدگاه خود را بنویسید